Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd 86--18817215699 dahao@vip.126.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Διανομέας-χονδρεμπόρου,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Σαγκάη Jindun

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  900~1000

 • Ετήσιες πωλήσεις

  400000000-530000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  1986

 • Εξαγωγή pc

  60% - 70%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  Yes

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--18817215699

Εισαγωγή

 


 

Η ειδική Co. εξοπλισμού οχημάτων της Σαγκάη Jindun, ΕΠΕ είναι ειδικές επιχείρηση οχημάτων υψηλής τεχνολογίας και επιχείρηση ναυαρχίδων της ομάδας jindun. Είναι κύριο του εργοστασίου πρώτης θέσης, διεθνώς προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας, συλλέγει πολλούς τοπ τεχνικούς και βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες, ιδρύει το εθνικό κέντρο Ε&Α τεχνολογίας βαθμού, και έχει 112 τύπους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του γερανού φορτηγών, εναέριου φορτηγού λειτουργώντας πλατφορμών, οδικού wrecker φορτηγού, φορτηγού οδικής συντήρησης, φορτηγού απορρίψεων, πυροσβεστικών οχημάτων των CAF, chenical πυροσβεστικού οχήματος, φορτηγών αφρού δεξαμενών νερού, οχημάτων διάσωσης έκτακτης ανάγκης, οχημάτων εφοδιασμού υγραερίου, ανάβοντας φορτηγού, οχήματος εντολής δορυφορικών επικοινωνιών, μετατρέψιμου οχήματος δρόμος-ραγών, φορτηγών ανεμοσκαλών, εναέριου φορτηγού πλατφορμών, πυροσβεστικών οχημάτων αερολιμένων, μεγάλης απόστασης φορτηγού παροχής νερού, πυροσβεστικών οχημάτων πύργων νερού και άλλων γενικών πυροσβεστικών οχημάτων.

  

 

    Η επιχείρησή μας θεωρεί την τεχνολογική πρόοδο ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Συγχρόνως, η επιχείρηση βελτιώνει την ικανότητα της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης, βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενο τεχνολογίας των προϊόντων, και εισάγει τα νέα προϊόντα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί αξιοπιστία ποιότητας των προϊόντων, η επιχείρηση έχει πραγματοποιήσει την πειραματική και μιμούμενη συνέλευση για τα μέρη κλειδί της επιχείρησης, 100% για να βελτιώσει τη σταθερότητα του προϊόντος. Η ισχυρή δύναμης έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων σταθερής και αξιόπιστης των προϊόντων ποιότητα, καλή εμπορική φήμη, αποδοτική διοίκηση επιχειρήσεων, προωθεί τη συνεχή ανάπτυξη μεταξύ των προηγμένων τάξεων της βιομηχανίας πυροσβεστικών οχημάτων.

 

Ιστορία

Η ειδική Co. εξοπλισμού οχημάτων της Σαγκάη Jindun, ΕΠΕ είναι κύριος επαγγελματικός κατασκευαστής των οχημάτων πυρκαγιάς και των εξοπλισμών προσβολής του πυρός. Είναι επιχείρηση ναυαρχίδων της ομάδας jindun, που ιδρύθηκε το 1986, συμπεριλαμβανομένων 6 σημαντικών επιχειρήσεων, περισσότερων από 30 εσωτερικών κέντρων θυγατρικών πώλησης και υπηρεσιών πωλήσεων, και έχει ιδρύσει το διεθνή οργανισμό πωλήσεων, με το συνολικό καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 200 εκατομμυρίων.

 

Είμαστε κύριοι του διεθνώς προηγμένου εξοπλισμού επεξεργασίας, συλλέγουμε πολλούς τοπ τεχνικούς και βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες, ιδρύουμε το εθνικό κέντρο Ε&Α τεχνολογίας βαθμού, και έχουμε 112 τύπους προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των πυροσβεστικών οχημάτων των CAF, χημικού πυροσβεστικού οχήματος, φορτηγών αφρού δεξαμενών νερού, οχημάτων διάσωσης έκτακτης ανάγκης, οχημάτων εφοδιασμού υγραερίου, ανάβοντας φορτηγού, οχήματος εντολής δορυφορικών επικοινωνιών, μετατρέψιμου οχήματος δρόμος-ραγών, φορτηγών ανεμοσκαλών, μεγάλης απόστασης φορτηγού παροχής νερού, πυροσβεστικού οχήματος πύργων νερού, γερανού φορτηγών, εναέριου φορτηγού λειτουργώντας πλατφορμών, οδικού wrecker φορτηγού, πυροσβεστικών οχημάτων αερολιμένων, και άλλων γενικών πυροσβεστικών οχημάτων, και τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές.

Υπηρεσία

1. Εγγυώμαστε την ελεύθερες συντήρηση ενός έτους και τη χρονική cutomer υπηρεσία ζωής.  Μετά από ένα έτος, μπορείτε ακόμα να μας έρθετε σε επαφή με εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να σας υποστηρίξουμε.

 

 

2. Παρέχουμε την τηλεοπτική υπηρεσία και θα μπορούσαμε να διορίσουμε το μηχανικό μας για να παρέχουμε την κατάρτιση πυροσβεστικών οχημάτων.

 

 

3. Εμείς ανεξάρτητος οργάνωσης μετά από το τμήμα πωλήσεων για να παρέχει την υπηρεσία στους πελάτες μας εγκαίρως μέσα σε 24 ώρες κάθε μέρα.

 

4. Εάν οποιοσδήποτε ανεπαρκής, παρακαλώ μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μας καλεί ανά πάσα στιγμή.

 

 

Κίνα Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας είναι γνωστές επιχειρήσεις, επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και καθοδήγηση οργάνων των εμπειρογνωμόνων, καθώς επίσης και το ισχυρό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, όταν συναντάτε τις δυσκολίες στη σειρά μαθημάτων, μας έρχεται σε επαφή με και εξασφαλίζουμε έγκαιρη επικοινωνία και ερχόμαστε σε επαφή με με σας, παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Κίνα Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Κίνα Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1